Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KOnecne jste zpet.

Poprecteti teto serie.....co si mam o tech lidech myslet?

Ja bych tam nevydrezel a ani 24 hodin.

1 0
možnosti

Jsou prostě jiní ;-D

Taky jsme to chtěli hodněkrát zabalit, ale nakonec se nám tam začalo i líbit:-)

0 0
možnosti

To bych se na to vykašlala a odešla, nejdřív bych zkusila najít nějakýho šéfa. Kdyby to nepomohlo, tak už bych tam asi nešla a hledala nějakou restauraci okolo. Nevím samozřejmě jestli tam nějaká taková možnost byla;-)

1 0
možnosti

O šéfovi budu ještě psát...:-)

Při tom čekání na jídlo je člověk tak upnutý na ten moment, kdy to přinesou, že ani neuvažuje o vyhledání jiné možnosti...:-)

Alternativa byla, ale první den zde jsme o ní ještě nevěděli :-)

0 0
možnosti

Vzpomínám si na zážitek z Bulharska před asi 35 lety, kde šlo k pobytu přikoupit fakultativní výlet ,,plavbu na zaoceánské lodi." Tomu jsme s kamarády neodolali a zaplatili si jednodenní vyhlídkovou plavbu po Černém moři na krásné lodi postavené ve Francii, ale pod ruskou vlajkou a samozřejmě s ruskou obsluhou. Součástí plavby byl i oběd v lodní restauraci. Po hodinovém čekání se nám podařilo blonďatou a i hezkou servírku chytit za rukáv: ,,štó vy chačótě?!" vyjekla naštvaně. ,,Kušať", řekli jsme unisono, hlady nevidíce. ,,Chačótě chalódnoje íli gorjáče?" nato ona s arogantním postojem. Samozřejmě jsme chtěli ,,gorjáče." Výsledkem toho bylo, že nám za hodinu přinesla studený špagety se šťávou od kuřete, či co, po kterých jsem strávil zbytek té úžasné plavby na lodním WC. Možná zlatá Haná....vlastně Ghana..:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1447x
Překladatel a tlumočník a učitel anglického jazyka. S přestávkami jsem strávil skoro rok v Ghaně a chtěl bych se podělit o své zážitky.

Seznam rubrik